1+2 tűzlobbantó program Valentin napra 30-as (házas)pároknak

mandy-von-stahl-vdigteo0tyy-unsplash.jpg

Drága ajándékok helyett mi lenne ha idén szeretetet adnánk egymásnak ajándékba?

Jól olvastad: szeretetet

 

De nem akárhogyan! Hanem úgy, ahogy az másiknak a legjobban esik. 

Biztos megfigyelted már, hogy egyre többször költünk olyan érdekes élményekre, ahol szuper programokon veszünk részt, de a fókusz nem egymáson van a párunkkal, hanem azon az elfoglaltságon, amin éppen részt veszünk.

Ha azt szeretnénk, hogy a párkapcsolat épüljön, valójában nincs szükség semmilyen izgalmas külső élményre, csupán kettőnkre és a kíváncsiságunkra. 

Van 3 dolog, amire minden egyes ember, legyen férfi vagy nő a LEGJOBBAN VÁGYIK, és mégis ebből kap mindenki a legkevesebbet. A 3 Valentin napi meglepetés ehhez a 3 különösen becses dologhoz kapcsolódik.

 

dineslav-roydev-immqhdwkbsq-unsplash_2.jpg

1. FIGYELEM: Az első dolog, amire mindenki vágyik: a FIGYELEM.  Kérjük meg a párunkat, hogy mesélje el, Ő milyen hétköznapi gesztusokból érzi leginkább, hogy szeretjük őt? Hogyan szereti kapni? Ölelésből? Kedves kis üzenetekből? Ha szájon csókolod? Ha "úgy" nézel Rá? Ha megmasszírozod a hátát egy hosszú nap után? Ha dicséred? Ha kérdezed a napjáról? - tudd meg, mi esik a legjobban a Kedvesednek, és jegyezd le bátran és nyugodtan inspirálódj belőle a hétköznapok során. Ha kész a lista, cserélhettek, és oszd meg vele Te is ugyanígy. Sok esetben kiderül, hogy van újdonság a tételek közt. :) 

Javasolt helyszín: otthon, egy pohár száraz borral, finom falatokkal a legjobb dolog ami történhet veletek.

2. ÉRDEKLŐDÉS: Ugye milyen jó, amikor valaki kérdezget arról, hogy mi a véleményünk, vagy mit gondolunk erről, vagy arról? Mi lenne, ha ezen a napon a szerelmetek legszebb időszakáról beszélgetnétek egy különleges helyszínen? - Mikor belédszeretett, mi volt az ami a legjobban megfogta? Mivel csavartad el a fejét? Hogyan érezte magát Veled? Ha megválaszolta a kérdéseket, cseréljetek. Érdemes felidézni a kapcsolat kezdeti időszakot és megnézni hogy mi volt akkor más, miben viselkedtetek máshogyan, és visszacsempészni a kikopóban lévő gesztusokat a hétköznapokba. 

Javasolt helyszín: az első randi helyszíne. 

3. CSODÁLAT: A szerelem 2 komponensű érzés: egyrészt szól a másikról, akit a szívünkbe zárunk csodálatos lénye miatt, másrészt pedig rólunk szól: ahogyan érezzük magunkat a másik társaságában. Akik igazán szerelmesek egymásba, azok rendszeresen megcsodálják egymás külső, belső értékeit, mintegy irányítva a figyelmüket a másik értékeire. Ez egyszerre okozza azt, hogy a másik magát szuperhősnek látja mellettünk, s azt, hogy mi is úgy látjuk őt. Írjunk össze 20-20 dolgot amit a másikban meg tudunk csodálni, amiért rajongani tudunk, ami a másikban a legértékesebb. Legyünk kreatívak, és bőbeszédűek. Ha összeírtuk adjuk át egymásnak a listát, majd közösen tegyük ki otthonunk különböző pontjaira, ahol szem előtt lehet a másiknak. 

Javasolt helyszín: Vacsora egy különleges helyen, például hajón.

Bármelyiket is választod az este mindenképpen sikerre van ítélve, hiszen a legjobb dolog felfedezni újra közelségünket...

Ha szívesen tanulnál még a témában, jó szívvel ajánlom Kisgyermekes pároknak írt könyvem, a Szülőkből, Szerelmeseket. Friss nézőponttal, valamint ilyen és ehhez hasonló ötletekkel támogatja a túlterhelt, kimerült, de boldog- szerelmes házasságra vágyó párokat. Mert az élethosszigtartó szerelem igenis létezik! ;)

 

 

süti beállítások módosítása