Hogyan lehet GYED alatt is izgalmas a szex?
8 KIPRÓBÁLT tipp, ami segít lelazulni és egymásra hangolódni

becca-tapert-f0zihwliggm-unsplash_1_1.jpg

Ritka együttlétek, egysíkúság, lopott 5 percek, félálom-aktusok, rutin. – A vágy-gyilkos ötös. „A hormonok”, ahogy mondani szoktuk.

De mégis mit csináljon az ember, mikor kisgyermek mellett szinte lehetetlen elmerülni kettesben- egymásban? Hogyan hangolódjon az ember, ha 25 perce még lebüfizett pólóban feszített, egyébként meg 400 napja nem aludta ki magát?

A világháló ontja az olyan kiváló ötleteket, mint például:

  • Vegyél szexi fehérneműt
  • Tanulj be valami vetkőzős táncot
  • Inspirálódj a Szürke 50 árnyalatából
  • Használjatok segédeszközöket

Ezekkel a tippekkel önmagukban semmi probléma, nincs, amennyiben valóban természetesen jönnek belőlünk és kényelmesen érezzük magunkat kikötözős-szex közben. Amennyiben azonban arról van szó, hogy az motivál minket, hogy visszacsempésszük párkapcsolatunkba az intimitást, akkor más az út, amin érdemes elindulni.

womanizer-wow-tech-1e3-lykjsfs-unsplash.jpg

Íme 8 KIPRÓBÁLT tipp, ami segít lelazulni és egymásra hangolódni

  1. Elfogadás: Lehet, hogy gyerek előtt 5X voltatok együtt egy héten, de a körülmények megváltoztak. Ha egyelőre csak kéthetente 1 minőségi együttlétre van lehetőség, akkor legyetek elégedettek azzal az eggyel! Lesz ez még másképpen.
  2. A vágy nem csak vizuális alapokon születik, egyik nemnél sem. Mennél több a feszültség, annál kevesebb a szex. Mennél több sérelmet halmoztok, annál kisebb lesz a libidótok. Törekedjetek rá, hogy mindig minden feszkót kibeszéljetek, megoldjatok.
  3. Egymás kritizálása, nőiességének, férfiasságának becsmérlése szintén megöli a bulit.
  4. Tudatosan tervezzétek a közösen eltölthető pillanatokat, randizzatok! Ne azt nézzétek, miért nem lehetséges, hanem mindenáron érjétek el, hogy legyen módotok egymással időt tölteni!
  5. Amit adsz, azt kapsz. Ülj le a pároddal, s mond el neki, hogy Neked kell a szenvedély, újra bele akarsz zúgni, ezért mostantól sokkal jobban oda fogsz rá figyelni. Majd ezt követően valóban tégy így, érintsd- csókold meg tudatosan egyre többször „csakúgy”, kedveskedj neki, válts gyakrabban a női energiáidat áramoltató hangszínedre. A befektetett energiád meg fog térülni!
  6. Dicsérj, dicsérj, dicsérj! – az elismerésből nagyon keveset kap mindenki! Beszéljetek arról, mi az amiért a legtöbbre tartjátok egymást.
  7. De beszéljetek arról is, mi az ami a legjobban esik a másiktól ha megteszi értetek (például egy arcmasszázs este, vagy ha reggel főz egy kávét és ágyba-hozza)
  8. Minden napra jusson dicséret, és minden napra jusson valami, amit megtesztek egymásért

 

we-vibe-wow-tech-yctkj1cmgrw-unsplash.jpg

 

Mint látható, egyik tippem sem arról szól hogy változtassatok szélsőséges irányba a szexuális életeteken. Mindegyik a TI lelki közelségetekről szól, arról hogy újra hódító férfi és csábító nő bújik elő belőletek a szülői minőségek álarca mögül. A szex bár fizikális síkon történik alapvetően az érzelmi közelség hívja életre. Ha mindez megvan, a vonzó fehérnemű lehet fűszer, de az alap, a vágylobbantó minden esetben hogy igazán közel akarom engedni a másikat…

 

Ha a téma bővebben is érdekel, a GYED-re ment házasság - Szülőkből szerelmesek című könyvem ajánlom figyelmedbe. Olyan Kisgyermekes pároknak FÉRFIAKNAK és NŐKNEK, szól, akiknek fontos a rendszeres, minőségi együttlét a kapcsolatukban és hódítói csábítói mivoltuk megőrzése.

süti beállítások módosítása